Barbershop

Barbershop

Je wilt is een keer wat anders dan een standaard kapper zoals de Brainwash, je wilt dat je haar een keertje goed geknipt wordt en gestyled wordt zodat het misschien eindelijk er is goed uit ziet. Je wilt misschien naar een duurdere kapper omdat deze beter is maar het kan zijn dat deze misschien net iets te duur is, er zijn genoeg kappers die je een knipbeurt geven voor 35 euro en niet iedereen heeft dit te spenderen. Voor de echte heren en stoere mannen is er de barbershop waar je je haar een grote transformatie kan geven, tegenwoordig is een barbershop steeds populairder en veel jongeren kiezen er ook voor om hier naar de kapper te gaan. Als je nou zit te twijfelen of je wel naar een barbershop moet gaan zijn hier een aantal punten die jou misschien wel overhalen om hierheen te gaan.

 

Pluspunten

Elke barbershop heeft zo zijn eigen specialiteiten en de ene barbershop is er beter in dan de ander maar toch is elke shop weer totaal anders dan de ander, zo kun je bijvoorbeeld elke maand naar een andere shop toe gaan om te kijken welke shop jou het beste schikt. Tuurlijk kan elke kapper knippen maar een barbier is gespecialiseerd in mannen haar en natuurlijk is dat terug te zien in het resultaat. Mannen kapsels en coupes zijn hun specialiteit en als er dus iets aan gedaan moet worden ben je daar gegarandeerd aan het juiste adres. 

Het is natuurlijk erg raar als je in een kapperszaak binnenkomt waar alleen maar vrouwen zitten en jij de enige man bent, dit is je vast wel is overkomen en het was nou niet de meest prettige ervaring. Bij een barbershop komen alleen maar mannen en zo kom je gelijk in een hele andere omgeving. Geen enkele man heeft ooit zin om bij allemaal vrouwen te zitten die met allerlei folies in hun haar hebben zitten en alleen maar over meiden dingen praten, wie zit daar nou wel op te wachten. Je wilt natuurlijk met iemand lekker over voetbal praten, biertje drinken en gewoon lekker slap over alles praten. Dat is wat mannen willen en dus ook bij hun knipbeurt. Niet alleen heb je een leuke tijd daar maar je gaat vervolgens ook weg met een super gaaf kapsel. Je kunt ervoor kiezen om eenmalig naar een barbershop te gaan maar ook met enig regelmaat, zo kun je een speciale band met je kapper creëren wat misschien voor later wel leuk is. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *