Bleven de behandelingen van een kapper Spijkenisse in vroeger tijden vooral beperkt tot het knippen van je haar, tegenwoordig kun je voor veel meer behandelingen bij de kapper terecht. Wat dat betreft heeft het kappersvak echt een metamorfose ondergaan de afgelopen jaren. Hoewel er nog steeds wel specifieke heren- en dameskappers zijn, kun je in negen van de tien gevallen als man of vrouw bij elke kapsalon terecht.

Herenkapper is erg goed

Dat geldt natuurlijk ook voor kinderen voor wie een bezoek aan de kapsalon nog een heel avontuur is. Doorgaans leiden de bijzondere stoeltjes met stuur voor de kinderen net lang genoeg af en slaagt de barbershop er altijd weer in de kleintjes een leuk en hip kapsel aan te meten. Zowel dames als heren kunnen een bezoek aan de kapper zien als een stukje wellness. Als man kun je nadat je haar gewassen, geknipt en geföhnd is ook je baard laten knippen en kunnen mannen zich bij steeds meer kapsalons laten scheren met mesjes in de barbershop.

Bruidskapsel is ideaal

Mannen en vrouwen kunnen tegenwoordig hun haar in vrijwel alle kleuren van de regenboog laten kleuren. Sterker nog, steeds vaker zie je dat mensen kiezen voor meerdere haarkleuren. Ook de coupe soleil heeft alle stormen overwonnen en ook het laten zetten van hairextensions en highlights doe je bij elke moderne kapsalon. Ook voorafgaand aan speciale gelegenheden bezoek je nog snel even de kapsalon, denk in dat kader alleen maar aan de bekende bruidskapsels.

Knippen en kleuren zorgt voor optimaal

De service die in de kapsalons geleverd wordt is ongekend. Dit heeft ongetwijfeld ook te maken met de stevige concurrentie in de kapperswereld. Haren wassen, föhnen, het aanbrengen van een crème en het serveren van koffie en thee; het is gemeengoed geworden bij de kapper Spijkenisse. Ondertussen zoeken wel steeds meer kapsalons het in samenwerking. Knippen en kleuren is vaak niet genoeg, en dus huisvesten niet zelden ook nagelstudio’s en schoonheidssalons in hetzelfde pand als de kapsalon. Op die manier is echt sprake van een wellness-ervaring of een verwenmoment. De kapper Spijkenisse van nu is in geen enkel opzicht nog te vergelijken met die van vroeger. Wat niet veranderd is, is de aanwezigheid van roddelbladen. Want die blader je daar nog steeds even grondig door.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *