Wil je een keer iets anders met je haar of wil je er een of meerdere kleurtjes in? Breng dan een bezoek aan Kapper Mijdrecht. Daar is je haar in vertrouwde handen en word je bovendien even heerlijk in de watten gelegd. Want een bezoek aan Kapper Mijdrecht is een regelrecht verwenmomentje.

De koffie staat al te wachten

Dames, heren en kinderen zijn meer dan welkom in de sfeervolle salon in Mijdrecht, waar je altijd gastvrij ontvangen wordt en een kop koffie aangeboden krijgt. Terwijl je dochter in de speciale kinderkappersstoel geknipt wordt, zoek jij met behulp van een tablet en nadat een foto van je hoofd is gemaakt naar een nieuw kapsel. Op de tablet wordt dat kapsel op je hoofd geprojecteerd en kun je beoordelen of het bij je past of niet.

Kleurtjes in je haar

Nadat je haar gewassen is, word je haar op kundige wijze geknipt of gesneden op die wijze die jij uitvoerig met de kapster besproken hebt. Is dat in orde en helemaal naar wens, dan laat je een of meerdere kleuren in je haar zetten. Weer is er koffie, dit keer met koek. Pas als de kleurtjes er volgens de betrokken en kundige kappers goed ingetrokken zijn, mag je de stoel verlaten en krijg je een crème in je haar en kan je haar eventueel opnieuw gewassen worden. Kapper Mijdrecht kan zich het echter ook voorstellen dat je graag thuis even wilt douchen.

Gratis behandeling

Neem de volgende keer ook je man mee, want bij Kapper Mijdrecht wordt ook aandacht besteed aan snor en baard. Mannen kunnen zich bovendien op professionele wijze en met een vlijmscherp mesje laten scheren. Iedereen klaar? Zoek dan alvast de klantenkaart van Kapper Mijdrecht, want bij elke behandeling krijg je een stempeltje en is de kaart vol, dan wacht je een gratis behandeling. Ook weer typisch iets voor Kapper Mijdrecht. Nadat je hebt betaald- nooit teveel!- ga je als herboren naar buiten met een onherkenbaar fris, trendy en kleurrijk kapsel.

Altijd meer dan uitstekend advies

Kapper Mijdrecht biedt alles wat een moderne kapper kan bieden. Het personeel is deskundig, geeft advies en beheerst het kappersvak tot in de finesses. Bij kapper Mijdrecht zit je heerlijk in de comfortabele stoelen en de koffie is er altijd prima op smaak. Alleen dat zou al een reden kunnen zijn om Kapper Mijdrecht eens in de zes weken te bezoeken.

Kijk hier voor meer informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *