Lippen opvullen Rotterdam

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je jouw lippen zou willen laten opvullen. Niet iedereen wordt geboren met mooie lippen. Misschien vind je jouw eigen lippen te smal en wil je liever mooie, volle lippen. Het kan ook zijn dat je lippen asymmetrisch zijn door bijvoorbeeld een ongeluk, waarbij litteken weefsel is ontstaan. Wanneer je ouder wordt verandert de vorm van je lippen; ze worden smaller en veranderen van kleur. Wat de reden ook is, voor lippen opvullen in Rotterdam ben je bij ons aan het juiste adres.

Hoe worden lippen opgevuld?

Wanneer je jouw lippen op laat vullen gebeurt dit met een zogenaamde filler. Dit zorgt ervoor dat jouw lippen groter en voller worden. Deze fillers zijn een soort gel dat gemaakt is van hyaluronzuur. Dit is een natuurlijke stofje dat door je eigen lichaam wordt aangemaakt en ervoor zorgt dat je huid gehydrateerd blijft. Tijdens de behandeling wordt deze filler in jouw lippen gespoten en dit zorgt ervoor dat het in de maanden die daarop volgen door de huid wordt opgenomen.

Deze behandeling is geheel veilig en kan zelfs na een aantal maanden herhaald worden, als je nog niet tevreden bent met het volume van je lippen.

Fillers zijn niet hetzelfde als botox

Soms denken mensen dat lippen opgevuld worden met botox, maar dit is niet het geval. In tegenstelling tot fillers zorgt botox ervoor dat de spieren ontspannen en ontspanning zorgt niet voor meer volume. Heb je last van rokerslijntjes rondom je lippen? Daar wordt botox wel gebruikt om deze lijntjes te verminderen.

Hoeveel filler wordt er gebruikt?

Hoeveel filler er nodig is om lippen op te vullen of ter vergroten is afhankelijk van jouw wensen en verschilt dus per persoon. De specialiste zal kijken naar hoe de vorm van jouw gezicht is, wat de natuurlijke vorm van jouw lippen is en hoe de conditie van de huid is. Daarnaast is je leeftijd ook belangrijk.

Wanneer je voor de eerste keer komt wordt er altijd wat meer filler gebruikt dan in de herhaalbehandelingen. Omdat de lippen bestaan uit een zogenoemd losmazig weefsel, vergelijkbaar met een spons, zal een gedeelte van de filler verdwijnen in de gaatjes van het weefsel. Het zorgt er dan wel voor dat de lippen steviger worden, maar nog niet voller. Een herhaalbehandeling kan na twee weken plaatsvinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *