Permanente make-up

Permanente make-up

Soms zit geluk in heel kleine dingen. In bijvoorbeeld het laten aanbrengen van make-up die jarenlang blijft zitten. Heel lang dus, al is de term permanent ietwat overdreven in relatie tot het aanbrengen van make-up.

 

Missen als kiespijn

Hoewel vrouwen er zoals bekend heel graag verzorgd uitzien, kunnen ze de drukte in de ochtend vanwege het aanbrengen van make-up missen als kiespijn. Sterker nog, ze moeten er zelfs eerder voor opstaan, omdat het ze anders niet lukt om op tijd op kantoor te verschijnen. Zie hier; het verklaart al voor een deel de populariteit van permanente make-up.

 

Grootste voordeel is de geboekte tijdswinst

Met het tijdsvoordeel is meteen ook het grootste voordeel van het laten aanbrengen van permanente make-up genoemd. Permanente make-up is ook al ideaal na sporten bijvoorbeeld, of als je gezwommen hebt. Ook dan hoef je aan je wenkbrauwen niets te doen. Daarmee is ook het grote dringen voor de spiegel verleden tijd.

 

De gehele dag een heerlijk frisse uitstraling

Kiezen voor permanente make-up geeft bovendien niet langer vlekken of vervaging van de make-up. Van uitlopen is nooit sprake meer, je uitstraling blijft de gehele dag fris. Het aanbrengen van gewone make-up wilde nog wel eens wat vlekken veroorzaken, ook op de kleding. Wat ook in het voordeel werkt is dat permanente make-up je zelfvertrouwen een boost geeft. Je hoeft niet langer te twijfelen over je uiterlijk en dat geeft je meer zelfvertrouwen en flair. 

 

Na het sporten of een saunabezoek loop je voortaan de spiegel voorbij

Dat vertrouwen neemt alleen maar verder toe omdat je met permanente make-up ook zonder zorgen gaat sporten en dan maakt het niet uit of het zwemmen, dansen of iets anders is. Na het sporten heb je –hoe je ook gezweet hebt- geen omkijken meer naar je wenkbrauwen. Dat geldt ook na een bezoek aan je sauna. De spiegel kun je zo voorbijlopen. Even serieus; vrouwen die gebruik maken van permanente make-up zien er gewoon altijd goed en verzorgd uit.

 

Fors bezuinigen

Permanente make-up accentueert de uitstraling van je gezicht, belangrijk omdat bewezen is dat mensen voor het overgrote deel communiceren via lichaamstaal en non-verbale communicatie. Mensen kijken je aan, zien je ogen én dus je permanente make-up. Beter kun je niet communiceren. Natuurlijk kost het laten aanbrengen geld. En toch bezuinig je fors omdat je geen eyeliners, mascara en aanverwante spullen meer hoeft te kopen. En dat voor langere periode, want de aangebrachte make-up kan jaren blijven zitten.

 

Puur geluk

Medische tatoeages brengen helemaal en heel logisch puur geluk en helpen mensen hun leven weer op te pakken na een ongeluk, zoveel verschil kan het maken. Tenslotte: met deze permanente vorm van make-up zie je er stukken jonger uit en straal je bovendien meer geluk uit. En ook dat is heel wat waard. Uiteraard kies je wel een professional die je make-up aan gaat brengen, want de geluksfactoren die hier genoemd worden vallen en staan wel met het feit of de make-up op de juiste wijze is aangebracht. En dat kan alleen een professional.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *