Standaard zorg Rotterdam

Standaard zorg RotterdamOngeveer vijf jaar geleden lag ik voor het eerst in het ziekenhuis. Ik had een ernstig ongeluk gehad en moest hier dan ook lang van herstellen. Toen ik in het ziekenhuis zag viel het me op dat er flink wat verbeteringen mogelijk waren in het ziekenhuis. De standaard zorg Rotterdam had toen der tijd nog aardig wat gebreken. Ik stoorde me hier dan ook enorm aan en besloot om hier zelf wat aan te gaan doen. Mijn plan was om zelf een verpleegkundige Rotterdam te worden. Het leek me een enorm goed idee om wat meer positiviteit in de standaard zorg Rotterdam te brengen. De benodigde diploma’s had ik en niet veel later heb ik een sollicitatie voor verpleegkundige Rotterdam ingeleverd.

Verpleegkundige Rotterdam

Toen ik dus net uit het ziekenhuis kwam had ik een mail gestuurd om verpleegkundige Rotterdam te worden. Ik had hier dan ook uitgebreid mijn motivatie in omschreven en ze reageerden hier dan ook erg positief op. Niet lang na deze reactie had ik een sollicitatiegesprek staan. Voor het gesprek was ik best zenuwachtig, maar toen ik daar eenmaal zat ging het me eigenlijk erg goed af. Ik legde nogmaals in het echt mijn motivatie uit en ik zag dat ze hier veel respect voor hadden. Dit motiveerde mij dan ook nog meer om de standaard zorg Rotterdam te verbeteren. Vrijwel direct na het gesprek werd mij verteld dat ik de baan had gekregen. Ik was hier zelf dan ook super trots op en ik kon niet wachten om dit nieuws aan mijn familie te vertellen. Toen ik thuis kwam heb ik dan ook gelijk een aantal telefoontjes gepleegd en echt iedereen reageerde er leuk op.

Mijn eerste werkdag

Op mijn eerste werkdag viel het me al gelijk op dat de werksfeer niet zo prettig was. Er was geen samenhang tussen collega’s en dit zorgde dan ook regelmatig voor frustraties onderling. Vanaf dag 1 heb ik dan ook mijn uiterste best gedaan om hier verbetering in te brengen. Ik dwong mezelf eigenlijk erg op bij het personeel, maar dit konden mijn collega’s wel waarderen. Toen ik hier wat langer werkte merkte ik al dat de standaard zorg Rotterdam minder standaard was geworden. De werksfeer was een stuk verbeterd en de cliënten kregen steeds betere zorg. Ik was en ben hier dan ook super trots op en probeer deze verbetering nog steeds voort te zetten. Naast dat ik hier zelf erg trots op ben krijg ik ook regelmatig complimenten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *