Stoomcabine kopen

Een stoomcabine is bewezen goed voor lichaam en geest. In de afgesloten cabine – die op een douchecabine lijkt- loopt de temperatuur door stoom op tot zo’n 44 graden. Hoewel dit minder warm is dan een sauna, is het nog steeds een temperatuur die goed is voor lichaam en geest. De hogere temperatuur zorgt ervoor dat de bloedsomloop verbetert. Zo komt meer zuurstof in zowel je bloed en hersenen en voel jij je al snel fitter.

Richt je stoomcabine helemaal naar eigen wens in

n dus is een stoomcabine kopen iets dat je prima kunt overwegen. Je kunt je stoomcabine geheel naar eigen smaak inrichten en je hebt ze in zowel driehoekige, ronde en vierkante vormen. Je kunt een stoomcabine kopen met een zitje of met een stortdouche, met massage douchekoppen, terwijl je ook een stoomcabine kunt kopen met ingebouwde entertainment set en sfeerverlichting.


Stoomcabine

Goed voor de botten, spieren en gewrichten

Een stoomcabine kopen is zeker geen slecht idee als je te maken hebt met spanningen en pijn in de botten, spieren en gewrichten. Bovendien worden de luchtwegen vrij gemaakt en door een stoomcabine te kopen kom je ook eerder van verstoppingen van zowel de kaak-, neus- als de voorhoofdsholten af.

Veel stroom en een erg hoge aanschafprijs

Het is wel goed te weten dat als je plannen hebt een stoomcabine te kopen, je rekening moet houden met het feit dat een cabine nogal wat stroom vraagt. Daarnaast is de aanschaf van een cabine ook allesbehalve goedkoop. Je moet dus zelf de afweging maken of de voordelen van een stoomcabine de grote investering ook daadwerkelijk waard zijn.

Maak heel simpel je eigen stoomcabine met losse stoomunits

De prijzen van de cabines lopen sterk uiteen – afhankelijk van de uitvoering- maar variëren ergens tussen de drie en vijftienduizend euro. Mocht je budget het niet toelaten een stoomcabine te kopen, dan kun je nog overwegen losse stoomunits aan te schaffen. Deze units bouw je redelijk eenvoudig zelf in en wordt gewerkt met een losse stoomgenerator. Door de stoom die uit de units komt, wordt de ruimte warm. Op die manier creëer je zo ongeveer hetzelfde effect als de stoomcabine, al blijft een echte stoomcabine natuurlijk beter.

Ledverlichting voor kleur- en aromatherapie

Eenmaal in het bezit van een stoomcabine, kun je stomen uiteraard combineren met een kleuren- of een aromatherapie. Schaf dan wel een cabine aan met ledverlichting waarop je de kleuren aan kunt passen.

Kijk voor meer informatie bij Bo-max

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *